ІПМ НАНУ ім. І.М.Францевича
 

Міжнародна наукова-технічна конференція “MININGMETALTECH 2024”

4.10.2024 Конференції

Шановні колеги, вітаю вас!

Із задоволенням повідомляю, що 28-29.11.2024 р. ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ "МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА"  в онлайн форматі буде проводити II Міжнародну науковj-технічну конференцію  "MININGMETALTECH 2024".
Додатково інформацію буде розповсюджувати і наш партнер Центр українсько-європейського наукового співробітництва

Перше інформаційне повідомлення про конференцію знаходиться у додатку до цього листа. В ньому викладені умови участі, секції конференції, правила оформлення та інша важлива інформація. Сторінка конференції зявиться найближчим часом та буде yнаведена у наступній розсилці.

Із запропонованих опцій апробації результатів досліджень в рамках конференції:

  • публікація тез доповідей у збірнику праць конференції;
  • публікація наукових статей у Науковому Журнаті Метінвест Політехніки (статті будуть опубліковані у третьому номері, який потраппляє у категоію "Б" фахових журналів: https://journals.mipolytech.in.ua/index.php/tech/home )
  • публікація англомовних статей у міжнародному журналі, що індексується у Scopus (Journal of Engineering Sciences : https://jes.sumdu.edu.ua - за домовленістю з редакцією для статтей, які будуть відповідати вимогам журналу та підготовлені за результатами доповіді на конференції, пердбачена знижка на оплату (APC) на 25 %).

Перше інформаційне повідомлення про конференцію “MININGMETALTECH 2024”

 

Запрошую до участі.

З повагою,
Проректор з науково-дослідної роботи
ТОВ "ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
"МЕТІНВЕСТ ПОЛІТЕХНІКА"

Володимир КУХАР